RYGESTOP

HVAD ER ONDAMED® BIOFEEDBACK?

ONDAMED® biofeedback er et elektromagnetisk instrument (impulsfrekvens), der gør det muligt at opdage en svaghed eller ”uorden” i en persons krop. Feedbackmetoden leverer øjeblikkeligt gennem pulsen et svar på, hvor der kan sættes ind.


 

Denne proces er blid og medfører ikke smerte under udøvelsen. ONDAMED-terapeuten kan afgøre, hvilke frekvenser et organ skal påvirkes med ved hvert feedback, og samtidig anvende dem. ONDAMED® scanner hurtigt kroppen for blokeringer og leverer frekvenser som den enkelte har brug for at kunne bevæge sig i retning af homøostase.


 

ONDAMED® biofeedback system bryder gennem en uorganiseret cellulære kommunikation - en strøm af intermitterende impulser eller bølger - deraf navnet Ondamed, som stammer fra det latinske ord ”onda" som betyder bølge.


 

For at forstå virkningen af biofeedbackterapi kan man se på organerne som genopladelige batterier. Mangler de opladning, eller er ladet forkert, mister kroppen sin energi og naturlige modstandskraft.

 


Den manglende energi kan skyldes uhelbredte sygdomme, infektioner eller andre påvirkninger, som kroppen ikke selv kan rette op på.


 

ONDAMED® er et professionelt behandlerudstyr, der bruges til biofeedback. Ved hjælp af elektromagnetiske impulser stimulerer behandleren de belastede organer og hjælper på en naturlig og smertefri måde kroppen til at genoprette sin naturlige balance.


 

Stimulation med ONDAMED® frekvenser vil:

•  balancer metabolisme (stofskifte)

•  øge vitaliteten

•  producere mere positive stemninger

•  rydder de mentale, truede processer

•  skabe en stærk vilje til selvregulering og pleje.

 


Behandlingsformen har længe været brugt på hospitaler og af praktiserende læger i både Tyskland og USA, og har i de senere år også vundet indpas i Danmark.

 


Rolf Binder er opfinder af ONDAMED® og biofeedback, som har været på markedet i mere end 30 år. ONDAMED® kom til Danmark for ca. 11 år og introduceres nu i hele Norden.

 


Læs mere om ONDAMED® på deres egen hjemmeside. Det er også her man kan læse mere om teknikken bag ONDAMED®, og så kan man også se CEE-certifikaterne for ONDAMED®. Se dem under menuen "Technology" til venstre.

Personer med pacemaker og gravide må ikke behandles med biofeedback