RYGESTOP

BALANCE og STRESS

UDRENSNING AF KROPPEN

Infektioner, medicin og forkert ernæring er nogle af de ting, der kan overbelaste leveren og dermed nedsætte kroppens egen evne til at udskille affaldsstoffer.

 


Under biofeedbackbehandlingen sker der en naturlig udrensning af kroppens affaldsstoffer. Udrensningen stimulerer de indre organers funktion og er en effektiv måde at opnå større velvære på.

 


Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter udrensningen, da vandet er med til at regulere kropstemperaturen, udskille affaldsstofferne og transporterer næringsstofferne rundt i kroppen.

STRESS

Når vi er stressede stiger mængden af bl.a. adrenalin og kortisol/kortison i kroppen. Den øgede produktion af stresshormonerne kan på kort sigt være med til at øge vores opmærksomhed og præstationsniveau, men er på langt sigt skadeligt for vores helbred.


 

De typiske symptomer på stress er træthed, sover dårligt, glemsom, argressiv, mavesmerter, hjertebanken, oftere hovedpine, udbrændthed og manglende overblik og irritabel.


 

Jeg tilbyder biofeedbackterapi til at reducere og forebygge langvarig stress.

 


En enkelt akut antistress behandling kan vælges, hvis du har mistet overblikket - eller måske står du i en eksamenssituation. Stressbehandling er også godt i en sorgproces.


 

Behandlingsforløbet består dels af en indledende samtale, hvor vi afdækker stressomfanget, og 3 behandlinger med elektromagnetiske impulser. Ved at stimulere kroppens naturlige svingninger reduceres stressniveauet og stressbetonede symptomer som eksempelvis hovedpine, ledsmerter og træthed.


 

Biofeedback-terapien understøttes af individuelle samtaler med fokus på fremtidig stresshåndtering.

KROPPENS NATURLIGE BALANCE

I en hverdag der hele tiden kræver vores opmærksomhed, er det vigtigt at fungere optimalt fysisk og psykisk. Biofeedback giver både mere energi, større effektivitet og en bedre livskvalitet.


 

Er du stresset, afhængig af nikotin, sukker eller andre stoffer, der belaster din krop, hjælper jeg dig til at genoprette kroppens naturlige balance.


 

Biofeedback er en terapiform, der er baseret på puls og frekvens, og som styrker kroppens evne til selvhelbredelse.

Personer med pacemaker og gravide må ikke behandles med biofeedback