ALLERGI

BEHANDLINGEN

Behandlingen foregår med en kinesiologisk test, hvor der testes for, om personen er belastet af for meget candida. Er dette tilfældet, anbefales til at starte med en mindre kostomlægning samt en helsekur på en måned, hvor candidaen bekæmpes og slimhinderne styrkes, 


 

Kuren tager en måned, da det er den tid det tager for kroppen at gendanne nye hudceller. Da allergikere har sarte slimhinder, er det erfaringsmæssigt en god ide at fortsætte 1-3 måneder med at styrke disse slimhinder ved at drikke aloe vera. Er man kraftigt belastet af svamp, kan det for nogle være en fordel at være på kuren mere end en måned.


 

Der testes for hvilke allergier og intolerancer  personen er belastet af, herunder også fødevarer med krydsreaktion.


 

Der afbalanceres på minimum 1 allergi ved første behandling, som regel den/de allergier, personen er mest belastet af.


 

Hvis behov efterfølgende behandling.


 

Det anbefales at starte behandling så tidligt som muligt helst inden pollensæsonen begynder, så man kan få styrket sine slimhinder i god tid.


 

Testningen foregår ved, at allergenet i plastpose placeres ved mundvigen, her får man ingen allergisk reaktion, men ved munden har vi nogle sanseceller, ligesom dyrene, der kan registrere, om en fødevare mv. er god eller dårlig for os. Kan kroppen tåle fødevaren/allergenet giver det en stærk arm ved kinesiologitesten, og alt hvad der giver en svag arm, er uhensigtsmæssig for os.


 

Dette bruges bl.a. af dyrene, der gnider deres mundvige mod en føde, inden de begynder at spise den (hunde der spiser græs, heste mv. ved instinktivt, hvad der er godt eller skidt for dem). Samme evne er hos os, vi er blot ikke bevidste om det.


 

Normalt medbringer klienten selv testprøver af allergenet til behandlingen, men jeg har testmateriale til rådighed for det meste pollen, dog kan græs skulle medbringes, da der er ca. 75 forskellige græsarter. Hvis man ex. reagerer på græsset i sin egen have, bør en prøve af dette medbringes. Ved fødevareallergi medbringes selv de fødevarer man skal have testet/har reaktion på, da der er tale om ferskvarer. Det anbefales, at du medbringer fødevaren indpakket i vitavrap/lignende plastic/fryseposer.


 

Ved behandling blander jeg mig ikke i, hvis en klient er igang med en evt. lægelig behandling og/eller medicinering, ligesom jeg ikke stiller diagnoser.


 

Personer, der har haft et anafylaktisk (allergisk) chok eller lignende stærke livstruende reaktioner behandles ikke, disse personer har som regel en epipen(adrenalin) på sig til akutte situationer, der er oftest her tale om reaktioner på fødevarer.