ALLERGI

ALLERGI

ALLERGI-BEHANDLING UDEN BRUG AF MEDICIN

Jeg er uddannet som allergi-behandler i 2010 af stresskonsulent og allergi-behandler Ole Larsen, der er ophavsmand bag metoden "allergibehandling uden brug af medicin".


 

Jeg behandler alle former for allergi med samme alfa-kinesiologiske testmetode herunder: pollenallergi fra bl.a. birk, hassel, græs og bynke, fødevareallergi, dyreallergi og astma, som en ubehandlet pollenallergi ofte kan udvikle sig til.

 


Jeg finder årsagen til din allergi og behandler den med en psykisk afbalancering på den stress-tilstand, der fremkalder allergisymptomerne, så du fremover kan gå allergi-sæsonen i møde uden allergi-gener.


 

- Allergi kan behandles hele året, og er du allergisk overfor pollen, så bliv behandlet før næste pollensæson, så du slipper for at være belastet.


 

Jeg samarbejder med Allergiklinikken Sorø v/Connie Lundsberg - se hjemmeside her.

ALLERGI-ÅRSAGER

Allergi har som regel 2 hovedårsager, der kan behandles hver for sig eller samtidig:


 

  1. Fejlprogrammering ihjernen som følge af en tidligere stresstilstand eller chokoplevelse

Allergi er en betinget refleks, hvor en tidligere traumatisk tilstand er koblet sammen med f.eks. pollen, således at pollen senere kan fremkalde symptomerne fra den oprindelige tilstand. Hvis man dengang græd og fik næsen til at løbe, så vil det samme ske igen blot refleksen aktiveres af lidt pollen. Fordi allergi er psykisk, kan den behandles med psykologiske metoder. Kinesiologi kombineret med psykologiske metoder er Ole Larsens  metode til behandling af allergier, og er den metode jeg behandler med i klinikken.


  1. Svækket indre og ydre hud som følge af Candida eller andre tarmubalancer.

Candida svampen gror på alle indvendige hudflader såsom: i mund, luftveje, fordøjelsessystem og ved øjnene. På tungen kan den ses som en hvidlig belægning, som om man lige har drukket fløde. Kostomlægning og nogle bestemte kosttilskud kan bekæmpe svampen og styrke tarmfloraen.


Herefter  kan allergien fjernes med den psykiske behandling. Hvis man ikke har Candida består allergibehandlingen kun af den psykiske behandling. I de fleste tilfælde forsvinder allergien af sig selv, hvis svampen bekæmpes effektivt med kostomlægning og de rigtige kosttilskud.

FIND OS

Klinik Repstock

Bente Repstock ApS

Østergade 8 st.

3600 Frederikssund

Telefon 47 31 60 70 / 20 72 60 70

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information på mail: bente.repstock@gmail.com

ÅBNINGSTIDER

Torsdag      kl. 10:00 - 17:30

Fredag        kl. 10:00 - 17:30

Lørdag        kl. 09:00 - 13:00

Mandag, tirsdag og onsdag: efter aftale

Bliver der ikke svaret på dit opkald,

så indtal venligst en besked, og jeg ringer hurtigst muligt tilbage, da jeg kan være optaget af patienter eller frisørkunder.

Tidsbestilling på telefon

47 31 60 70 / 20 72 60 70

Bankforbindelse: Nordea -

Frederikssund afdeling

reg.nr. 2622 / kontonr. 4390664937

CVR nr. 39620987